Ένδυση - Υπόδηση

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του καταστήματος ένδυσης - υπόδησης, η Intersmart θα προσαρμόσει τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Οι λύσεις της Intersmart για τα καταστήματα ένδυσης - υπόδησης έχουν:

  • Εύκολη προσαρμοστικότητα γιατί απευθύνονται σε όλες ανεξαιρέτως τις κατηγορίες καταστημάτων ένδυσης - υπόδησης και φάσματος υπηρεσιών που προσφέρουν.
  • Κάλυψη τεχνικής υποστήριξης για όλες τις μέρες και ώρες του χρόνου 7Χ24Χ365 απ’ ευθείας με τη Sunsoft αλλά και μέσω των αντιπροσώπων της σε όλη τη χώρα.
  • Τεχνολογία βασισμένη στην πλατφόρμα Microsoft με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται πλήρως όλες τις δυνατότητες των προϊόντων και της τεχνολογίας Microsoft όπως MS Windows, MS Office, MS SQL server κλπ.

και είναι:

  • Εναρμονισμένες με την υπάρχουσα Νομοθεσία - ΚΒ&Σ γιατί ενημερώνονται και είναι απόλυτα σύννομες με τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων επικοινωνώντας σε πραγματικό χρόνο με όλα σχεδόν τα φορολογικά συστήματα (Ταμειακές μηχανές, Φορολογικοί Μηχανισμοί κλπ.)
  • Άμεσα ενημερωμένες παρέχοντας συχνές αναβαθμίσεις και προσαρμογές στις εκάστοτε ανάγκες γιατί αναβαθμίζεται κάθε χρόνο, με σκοπό να περιλαμβάνει οποιαδήποτε αλλαγή αφορά σε θέματα ΚΒ&Σ, αλλά και κάθε ανάγκη που προκύπτει σε σχέση με τις αλλαγές που γίνονται στην αγορά. Κάθε χρόνο, οι απαιτήσεις των πελατών ενσωματώνονται σαν ανάγκες επέκτασης της εφαρμογής για την επόμενη έκδοση.v

και περιλαμβάνουν:

  • Το λογισμικό Sunsoft Retail, που παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση των αποθεμάτων, κάλυψη όλων των ιδιαιτεροτήτων πώλησης και γρήγορη διαδικασία συναλλαγής.

Sunsoft Retail

Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και την εμπειρία της Sunsoft και δώστε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να οργανωθεί στις ανάγκες του αύριο.